Συχνές ερωτήσεις στην Cloud Tηλεφωνία

Πιο κάτω έχουν απαντηθεί οι πιο συχνές ερωτήσεις, ωστόσο, αν έχετε μια ερώτηση που δεν καλύπτεται παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.Οι απαντήσεις θα αναρτούνται στο Διαδίκτυο.

 

  • Γιατί η Cloud Tηλεφωνία είναι καλύτερη από ό, τι οι παραδοσιακές λύσεις των τηλεφωνικών κέντρων που βρίσκονται εγκατεστημένα στο χώρο του πελάτη;

Πολύ απλά επειδή με την Cloud Tηλεφωνία μπορείτε να πάρετε μια εξαιρετικά αξιόπιστη, χαμηλού ρίσκου και χαμηλού κόστους  τηλεφωνίας χωρίς το κόστος και τα ζητήματα που σχετίζονται με την αγορά, τη διαχείριση και την αναβάθμιση των μηχανημάτων (Servers). Η τιμολόγηση της υπηρεσίας αποκαλείται και ως «Pay-as-you-go» που σημαίνει ότι ο πελάτης πληρώνει μόνο για ό, τι χρησιμοποιείται σε μηνιαία βάση. Το παραπάνω γεγονός μπορεί να μειώσει το κόστος των κλήσεών σας μέχρι και 30% και επίσης δίνει την δυνατότητα της προσθήκης ή και μείωσης του εξοπλισμού (σταθμοί εργασίας) ανάλογα με τις επιχειρησιακές ανάγκες. Επίσης, η Cloud Tηλεφωνία υπόσχεται πρόσβαση στις πιο σύγχρονες εφαρμογές, υπηρεσίες και τεχνολογίες χωρίς κανένα κόστος αναβάθμισης από την πλευρά του πελάτη.

 

  • Τι διαφορές έχει η Cloud Tηλεφωνία από τις παραδοσιακές λύσεις των τηλεφωνικών κέντρων που βρίσκονται εγκατεστημένα στο χώρο του πελάτη;

Το παραδοσιακό τηλεφωνικό κέντρο απαιτεί συνήθως την επιλογή και την αγορά των κατάλληλων μηχανημάτων και μετά την εγκατάσταση στο χώρο σας κάτι που δεν υπάρχει στον χώρο της CloudTηλεφωνίας. Επιπροσθέτως μηδενίζεται το κόστος και το ρίσκο των αναβαθμίσεων και της συντήρησης του τηλεφωνικού κέντρου.

 

  • H τεχνολογία VoIP είναι βασισμένη στο internet, επομένως τι γίνεται εάν χάσω την σύνδεση μου με το internet;

Η απάντηση είναι ότι η επικοινωνία σας θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη καθώς οι κλήσεις σας θα συνεχίσουν να δρομολογούνται μέσω της PSTN γραμμή σας.  Το προϊόν μας που εξασφαλίζει την δυνατότητα αυτή ακούει στο όνομα VWN sipproxy.

 

  • Πώς ξέρω ότι η τηλεφωνία μου βρίσκεται όντως στο Cloud;
Αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή ερώτηση. Η έννοια του Cloud έχει γίνει διάσημη τον τελευταίο καιρό και αρκετές εταιρίες προκειμένου να επωφεληθούν, υπόσχονται Cloud υπηρεσίες.  Κάποιοι το καταφέρνουν, κάποιοι όχι. Εμείς το έχουμε επιτύχει!

 

 
Follow @voipwebnet