Εταιρικά νέα
Σχεδίαση/Κατασκευή Ιστοσελίδας για το Southup.gr

Η Voipwebnet Solutions ανέλαβε την σχεδίαση και κατασκευή του εταιρικού site του γραφείου ακινήτων Southup.gr στη Σαρωνίδα Αττικής

 
H Voipwebnet Solutions επιμελήθηκε την υλοποίηση του νέου website της Forena Εnergy Α.Ε.

Η Voipwebnet Solutions ανέλαβε την σχεδίαση και υλοποίηση της νέας ιστοσελίδας για την Forena Εnergy Α.Ε. Η FORENA ENERGY Α.Ε. είναι ένας Φορέας Σωρευτικής Εκπροσώπησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας & ΣΗΘΥΑ (Φο.Σ.Ε. – Α.Π.Ε.). Ιδρύθηκε το 2019 κατόπιν πρωτοβουλίας του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (Ε.Σ.Μ.Υ.Ε), με μετόχους της στην πλειοψηφία κατόχους εν λειτουργία ή υπό κατασκευή έργων ΑΠΕ όλων των τεχνολογιών (κυρίως ΜΥΗΕ).

 
Η VoipWebNet Solutions ανέλαβε το SEO της σελίδας για το Elysion Hotel

Η VoipWebNet Solutions ανέλαβε τη βελτιστοποίηση της σελίδας http://www.elysion.gr για το Elysion Hotel στις μηχανές αναζήτησης. Σκοπός της VoipWebNet Solutions και των ιδιοκτητών είναι η καλύτερη προβολή – παρουσία στο διαδίκτυο και η ευκολότερη εύρεση της εταιρείας από τους χρήστες των μηχανών αναζήτησης.

 
Σχεδίαση/Κατασκευή Ιστοσελίδας για τον Ελληνικο Συνδεσμο Μικρων Υδροηλεκτρικων Έργων

Η Voipwebnet Solutions ανέλαβε την σχεδίαση και κατασκευή του εταιρικού portan του Ελληνικού Σύνδεσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (Ε.Σ.Μ.Υ.Ε)

Ο Ε.Σ.Μ.Υ.Ε ιδρύθηκε το 2010 στην Αριδαία Πέλλας και το Μάιο 2011 άνοιξε το γραφείο της Αθήνας. Αποτελείται κύριως από νέους ανθρώπους - επιστήμονες στην πλειονότητά τους - που αγαπούν το περιβάλλον και που επέλεξαν για την επιχειρηματική τους δράση τις ΑΠΕ και ιδιαίτερα τα ΜΥΗΕ.

 

 

 
 
Εγκατάσταση VoIP τηλεφωνικού κέντρου στην ΜΠΕΝΕΡ Α.Ε.

Το έργο περιλαμβάνει τη μελέτη και εγκατάσταση του δικτύου, του VoIP τηλεφωνικού κέντρου  (τεχνολογίας Asterisk), υλοποίηση Fax Server, λύση Virtualization βασισμένη σε XEN , υλοποίηση VPN Server καθώς επίσης και εγκατάσταση IP καμερών στην ΜΠΕΝΕΡ AEΗ εταιρία, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας το 2007 με στελέχη τα οποία διαθέτουν πολύχρονη και σημαντική εμπειρία στο χώρο. Ήδη, με βάση την συσσωρευμένη εμπειρία των στελεχών της η εταιρεία έχει μελετήσει και κατασκευάσει αιολικά πάρκα και εγκαταστάσεις με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενεργειακές μελέτες και αιτήσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας συνολικής ισχύος πολλών χιλιάδων MW. Το νέο VOIP τηλεφωνικό κέντρο θα είναι βασισμένο στη νέα έκδοση του Elastix 2.5.0. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης απομακρυσμένων Voip τηλεφωνικών συσκευών μέσω VPN σύνδεσης.

 

 

 
Σχεδίαση/Κατασκευή Ιστοσελίδας για το Τουριστικό Γραφείο ADRIANA Tours

Η Voipwebnet Solutions ανέλαβε την σχεδίαση και κατασκευή του εταιρικού site του τουριστικό γραφείου ADRIANA Tours στη Μυτιλήνη Λέσβου το οποίο λειτουργεί από το 1998 υπό τη διεύθυνση της κυρίας Αικατερίνης Σπανέλη. 

 
 
Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία Europcar Lesvos

Η Voipwebnet Solutions ανέλαβε την σχεδίαση και κατασκευή του εταιρικού site της Europcar Lesvos. Το νέο site θα προσφέρει δυνατότητα Online κρατήσεων καθώς επίσης και τρεις γλώσσες επικοινωνίας (Ελληνικά, Αγγλικά και Τουρκικά)

 
Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
Η εταιρεία ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση απορρυπαντικών και χημικών προϊόντων καθαρισμού. H Voipwebnet Solutions ανελαβε την κατασκευή του εταιρικού της site προκειμένου να ανανεώσει την εταιρική εικόνα της εταιρείας και να προβάλλει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το πελατολόγιό της.
 
Δημοσίευση Ισολογισμού για Α.Ε και Ε.Π.Ε με 90 Ευρώ + ΦΠΑ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία (ΝΟΜΟΣ ΥΠ” ΑΡΙΘ. 4072 (ΦΕΚ Α 86 11.4.2012) για τους Ισολογισμούς από 30/06/2012 και μετά η υποχρεωτική δημοσίευση καλύπτεται με την ανάρτηση του ετήσιου ισολογισμού σας  μόνο στην ιστοσελίδα της εταιρείας σας.

Αν δεν έχετε την δική σας ιστοσελίδα σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία και να δημοσιεύσετε τον ισολογισμό σας μόνο με 90 Ευρώ + ΦΠΑ.

Το κόστος hosting και domain είναι 32,5 Ευρώ / έτος και δεν συμπεριλαμβάνετε στην προσφορά.

 

Η προσφορά περιλαμβάνει τα εξής:

-Αρχική Σελίδα

-Προφίλ Εταιρείας

-Ετήσιοι Ισολογισμοί

-Επικοινωνία

 

Δείτε online demo εδώ

Το κόστος ανάρτησης νέων ισολογισμών διαμορφώνεται στα 40 Ευρώ + ΦΠΑ 

 
Δορυφορική εγκατάσταση Internet σε φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 100 KWp

Η εταιρεία μας ανέλαβε την δορυφορική εγκατάσταση Internet για φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 100 KWp.

 

 

 

 
Νέο Σύστημα παρακολούθησης Φωτοβολταικών Πάρκων μεσω pc

Η τέταρτη έκδοση της πλατφόρμας παρακολούθησης και διαχείρισης φωτοβολταϊκών Πάρκων είναι πλέον διαθέσιμη από την Voipwebnet Solutions. Η υλοποίηση περιλαμβάνει εγκατάσταση αμφίδρομου δορυφορικού internet, υλοποίηση τοπικού δικτύου (LAN) και χρήση IP καμερών. Το σύστημα παρέχει δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης και παρακολούθησης μέσω προσωπικού υπολογιστή pc καθώς επίσης και μέσω smart phones (Android Iphones)

Κόστος εγκατάστασης 499 Euro

 
Εγκατάσταση VoIP τηλεφωνικού κέντρου στην AutoMoto Lesvos

Το έργο περιλαμβάνει τη μελέτη και εγκατάσταση του δικτύου και του VoIP τηλεφωνικού κέντρου (τεχνολογίας Asterisk), σε γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων στην Μυτιλήνη Λέσβου. Το νέο VOIP τηλεφωνικό κέντρο θα είναι βασισμένο στη νέα έκδοση του Elastix 2.3.0. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης απομακρυσμένων Voip τηλεφωνικών συσκευών μέσω VPN σύνδεσης. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί σύνδεση με δεύτερο VOIP τηλεφωνικό κέντρο άλλης συνεργαζόμενης εταιρείας.

 

 

 
Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία Υδροτεχνική

 

Η Υδροτεχνική είναι μια εταιρεία, που δραστηριοποείται στο χώρο του εμπορίου υδραυλικών ειδών της ψύξης και της θέρμανσης. Η Voipwebnet ενέλαβε την σχεδίαση, δημιουργία και κατασκευή του εταιρικού της site

 
Εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης σε ελαιοτριβείο στη Λέσβο

 

Η Voipwebnet Solutions ανέλαβε την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας που περιλαμβάνει σύστημα παρακολούθησης με IP κάμερες σε πρότυπο ελαιοτριβείο στη Λέσβο. Το σύστημα θα είναι προσβάσιμο από μακριά μέσω ευρυζωνικής δορυφορικής σύνδεσης.

 
Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία AutoMoto Lesvos

Η Voipwebnet Solutions ενέλαβε την σχεδίαση, κατασκευή και βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO) του εταιρικού site της AutoMoto Lesvos. Η AutoMoto Lesvos είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στη Λέσβο με μακροχρόνια ιστορία.

 

 

 
Νέα υπηρεσία Click2Dial από την VoipWebNet

Χάρη στην νέα υπηρεσία  Click2Dial της VoipWebNet, παρέχεται η υπηρεσία στον επισκέπτη του portal σας να πληκτρολογήσει το τηλέφωνο του και να ζητήσει να τον καλέσουν χωρίς να χρεωθεί ο ίδιος.

Για τα portals της Voipwebnet που υποστηρίζονται από αυτή την υπηρεσία, μπορείτε να έλθετε σε επαφή με τον πελάτη σας δίχως να χρεωθεί ο επισκέπτης την κλήση, αρκεί να επιλέξει το αντίστοιχο εικονίδιο και να συμπληρώσει τον αριθμό του τηλεφώνου του. Το τηλέφωνό του χτυπάει την επόμενη στιγμή και τον συνδέει με την εταιρία χωρίς απολύτως καμία χρέωση για τον ίδιο!

 

 
OpenVPN από την Voipwebnet

Η υπηρεσία πρόσβασης μέσω εικονικού ιδιωτικού δικτύου (Virtual Private Networks - VPN) προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες που συνδέονται στο διαδίκτυο μέσω τρίτων δικτύων να αποκτήσουν πρόσβαση με ασφαλή τρόπο στο δίκτυο της εταιρίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
 
Τηλεφωνία στο «νέφος»...‎ από την Voipwebnet Solutions

 

Τον τελευταίο καιρό πολύ συχνά κανείς ακούει τον όρο «Cloud Τηλεφωνία» αλλά τι ακριβώς είναι αυτή η νέα υπηρεσία;
Πολύ απλά: Μια εξαιρετικά αξιόπιστη, χαμηλού κινδύνου και χαμηλού κόστους λύση τηλεφωνίας! 
Χωρίς το κόστος του εξοπλισμού, το κόστος της διαχείριση του τηλεφωνικού κέντρου και την πάνω από όλο χωρίς 
το κόστος των αναβαθμίσεων και της ετήσιας τεχνικής υποστήριξης ενός παραδοσιακού τηλεφωνικού κέντρου.
Η τιμολόγηση της υπηρεσίας αποκαλείται και ως «Pay-as-you-go»  που σημαίνει ότι ο πελάτης πληρώνει μόνο για ό, τι χρησιμοποιείται σε μηνιαία βάση.
Η τεχνολογία αυτή μειώνει το κόστος των κλήσεών σας μέχρι τουλάχιστον 50% και υπόσχεται ότι στο μέλλον θα έχετε πάντα πρόσβαση στις πιο σύγχρονες εφαρμογές, τεχνολογίες και υπηρεσίες.
Πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία ολοκλήρωσε τον ανασχεδιασμό της υπηρεσίας προσθέτοντας νέες λειτουργίες στο υπάρχον Datacenter.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 
Ακολουθήστε μας στο twitter...

Η πληροφόρηση τρέχει σε απίθανα γρήγορους ρυθμούς! Ευτυχώς η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και μάλιστα…με πολύ ευχάριστο τρόπο! Ακολουθήστε λοιπόν τα tweets της Voipwebnet στο παρακάτω link https://twitter.com/#!/Voipwebnet

 
Πακέτα SEO

 

Νέα προνομιακά SEO προϊόντα από την VoipWebNet που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις μόνο με 300 ευρώ + ΦΠΑ να προβληθούν στο διαδίκτυο.Τα πακέτα SEO είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά  για την  βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Η καλύτερη περίπτωση είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία δωρεάν προσφορά εκτίμησης κόστους για τις ανάγκες της διαδικτυακής σας παρουσίας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

 
Νέες Ημισφαιρικές Κάμερες από την VoipWebNet

 

Η Q24 της εταιρίας Mobotix είναι μία δικτυακή κάμερα που έχει τη δυνατότητα να τοποθετείται στην οροφή δωματίου, καλύπτοντας την ίδια επιφάνεια χώρου με 4-5 αναλογικές κάμερες. Οι χρήστες έχουν δυνατότητα χειρισμό pan, tilt & zoom και εποπτείας κάθε σημείο του χώρου. Αυτή η τεχνολογία ονομάζεται “Ημισφαιρική” και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στα συστήματα ασφαλείας και του χώρου των καμερών ασφαλείας.

 
Σταθερή τηλεφωνία & Internet για τη μικρομεσαία επιχείρηση και τον επαγγελματία


 

Σταθερή τηλεφωνία & Internet για τη μικρομεσαία επιχείρηση και τον επαγγελματία

Η υπηρεσία VoipWebNet Business Connect αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας και πρόσβασης στο Internet για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντας κλήσεις μεταξύ εταιρικών κινητών και των σταθερών τηλεφώνων σε πολύ χαμηλές τιμές κάνοντας χρήση των sip trunk providers.

 

 
CPC και CPM διαφήμιση στο internet

Στη Voipwebnet γνωρίζουμε ότι μια σελίδα, όσο καλά κι αν έχει σχεδιαστεί, δεν μπορεί να είναι επιτυχημένη, αν δεν έχει αρκετή επισκεψιμότητα.

Δύο από τους βασικούς τρόπους (χρέωσης) διαφήμισης στο internet είναι το CPC και το CPM.

Τι είναι το CPC : Το CPC προκύπτει από το Cost Per Click. Χρεώνει δηλαδή τον διαφημιζόμενο για κάθε ένα κλικ που γίνεται στην διαφήμισή του, ανεξάρτητα από το πόσες φορές θα εμφανιστεί η διαφήμιση (views).

Τι είναι το CPM : Το CPM προκύπτει από το Cost Per Mille (mille στα λατινικά σημαίνει χίλια). Δηλαδή ο διαφημιζόμενος χρεώνεται ανά χίλιες εμφανίσεις (views) της διαφήμισης του, ανεξάρτητα από τα κλικ που θα γίνονται στην διαφήμιση.

 
Νέα υπηρεσία Fax2Email από την VoipWebNet

-Εξοικονομείτε τουλάχιστον 200€ το χρόνο από κόστος για χαρτί, μελάνια, συντήρηση συσκευής και πάγιο γραμμής
-Τυπώνετε μόνο τα fax που θέλετε και μόνο όταν το θέλετε
-Λαμβάνετε και στέλνετε fax από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε

Περισσότερα...
 


Follow @voipwebnet